Početna

Sunce je najviši oblik energije koji se može percipirati golim okom . Meditacija na Sunce je proces kojim možemo primiti i pohraniti tu energiju i proširiti svoj nivo svijesti i pročistiti svoj um i tijelo.

To nam daje sva rješenja naših fizičkih, mentalnih, vitalnih, spiritualnih, emocionalnih, psiholoških i ekonomskih problema.
Od kozmičke energije, kroz sunčevu energiju, preko pet elemenata formirao se život. Sunyogom se spajamo suprotnim putem od fizičkog tijela, kroz pet elemenata do fotonskog elementa sunčeve energije, da bi dostigli kozmičku energiju. Taj proces zovemo Yoga. Sunyoga je proces Yoge čije je cilj dovesti sadhaka (duhovnog praktikanta) od individualnog uma do univerzalnog uma, od individualne duše do univerzalne duše, od individualne prirode do univerzalne prirode.

Sunyoga je sustav koji je u ovom obliku počeo prenositi Sunyogi Umasankar po znanju koje je primio od svog učitelja i jednog od najvećih učitelja Indije Mahavatar Babajia.


Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je babaji-364x463-350x445-1.jpg

Mahavatar Babaji

Sinkronizirano predavanje Sunyogija Umashankara

Novosti

NAJAVA RADIONICE Sunyoga India 1. i 2. stupanj, 26. i 27. lipnja 2021.

Dobro došli na radionicu Sunyoge, Sunce je najviši oblik energije koji se može percipirati golim okom . Meditacija na Sunce je proces kojim možemo primiti i pohraniti tu energiju i povećati svoj nivo svijesti i pročistiti svoj um i tijelo. To nam daje sva rješenja naših fizičkih, mentalnih, vitalnih , spiritualnih, emocionalnih, psiholoških i ekonomskih… Više

Zajednička Sunyoga na Biviu

U nedjelju, 9.5.2021. okupili smo se na Biviu, Rijeka, kako bi proveli zajedničku meditaciju na sunce.